вторник, 13 марта 2012 г.

Здоров'я залежить від зросту і розміру ноги

Згідно з результатами нещодавно проведених досліджень, розмір ноги у жінок є своєрідним радаром їх здоров'я. Одночасно простежується і  взаємозв'язок між станом організму і зростом людини, повідомляють зарубіжні ЗМІ.
 Ймовірність того, що здоров'я людини і його схильність до певних захворювань може знаходитися в залежності від різних тілесних параметрів, озвучувалася і раніше. Дослідники з'ясували, що високі і мініатюрні жінки вкрай рідко хворіють "загальними" хворобами. У кожної з цих категорій недуги "свої", залежно від параметрів.
 Численні спостереження показують, що жінки, які відрізняються високим зростом (174 см і вище) -  схильні до раку молочної залози (до слова, високі чоловіки, зріст яких становить від 183 см, також частіше (вдвічі!) страждають онкологічними захворюваннями, зокрема , раком простати. Дослідники виявили, щолюди  високим зрістом  схильні  до раку підшлункової залози.
 Низький зріст, вважають вчені, - це, перш за все, хвороби серцево-судинної системи. Якщо при тому, крім зросту нижче середнього, у жінки чи чоловіка ще й невеликий розмір голови, а також порівняно короткі кінцівки, - їм загрожують проблеми з нервовою системою і головним мозком. У низькорослих, в зрілому віці, частіше за інших спостерігаються психічні розлади.
 Особливу увагу фахівці звертають і на розмір ноги: виявляється, коли у жінки великий розмір ноги - є  ймовірність ракових захворювань. Але, з іншого боку, таким  представницям слабкої статі не страшний цукровий діабет.
 Варто зазначити, що  це лише висновки  спостережень. Офіційна медицина поки не підтверджує такий взаємозв'язок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий